Det var länge sedan sist

Ja det var länge sedan sist. Året 2016 passerade utan en endaste uppdatering på hemsidan och inte så mycket uppdateringar på gårdens facebook sida heller. Så mitt mål för 2017 måste ju helt enkelt vara att bli bättre på dessa uppdateringar så att ni kan se vad som händer på gården :) Vi jobbar hela tiden för att bli bättre på att planera våra leveranser av kött. Det är inte alltid så lätt att få djuren att växa i rätt takt. Ytterligare ett mål för 2017 är att få till en liten lagerlokal så att vi kan sälja styckdetaljer till er som önskar detta. Bilden från idag visar att det är ett härligt väder i Florhed idag. Solen skiner och värmer härligt. 
Önskar er alla en härlig dag. 
/  Jenny

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln