Nytt år och nytt namn!

Viktor och hans fru Anna samt deras tre barn Viktor och hans fru Anna samt deras tre barn

Så har vi då kommit halvvägs in i nya årets första månad. Snön har yrt runt gårdarna både igår och idag. Mysigt tycker jag. Men det blir ju lite mer arbete med snöskottningen. 
Men jag skulle ju berätta om namnbytet och inte vädret :)

 Gården vi bor på har kallats Wiktors sen länge. Då det var Wiktor, min morfars far som 1917  byggde den. Dock så gavs gården ett annat namn på den tiden, nämligen Egelund. Ett namn som blivit mer eller mindre bortglömt med åren. De flesta har ju sagt  Wiktors under alla år. För oss har det också kännts mest naturligt att använda just Wiktors. Men när vi skulle registrera det namnet till vårt företag så fick vi det inte godkänt hos bolagsverket. Därav vårt namnbyte. Så nu heter vårt lilla företag Egelunds lantbruk i Florhed. Det känns bra det namnet också, nu när man fått "känna på"  det ett tag. Om någon (säkerligen  jag själv också) nu vill fortsätt att använda Wiktors när ni pratar om gården så blir vi såklart inte ledsna för det. Tvärtom! Jag ser väldigt gärna att även det namnet finns kvar för framtiden :) Som ett minne av min morfar och hans far <3 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln